Atnaujintas Prieš 1 sav.
Samebike Elektrinis dviratis
Gauk paskolos pasiūlymus automobiliui iš 20 bankų ir kreditorių.

UAB „Lenders“ atstovauja virš 20 vartojimo kredito davėjų ir veikia kaip priklausomas jų tarpininkas.

Samebike Elektrinis dviratis
Samebike Elektrinis dviratis
Samebike Elektrinis dviratis
Samebike Elektrinis dviratis
+1
Samebike Elektrinis dviratis
999 €

Samebike Elektrinis dviratis

999 €
+370 664 90111
Naujas
Naudotas/Naujas
Naujas
Tipas
Elektrinis dviratis
Gamintojas
Samebike
Modelis
SAMEBIKE LO26-|| ELEKTRINIS DVIR

Komentarai

Xscooters.lt - jūsų patikimas partneris elektrinių dviračių ir paspirtukų remonte bei pardavime! Mūsų komanda yra pasiryžusi suteikti jums aukščiausios kokybės paslaugas, remdamasi ilgamete patirtimi ir profesionalumu. Mes remontuojame ir prižiūrime jūsų įrenginius su meile ir atsidavimu, kad galėtumėte mėgautis nerūpestingais važiavimais. Be to, mes siūlome platų elektrinių dviračių ir paspirtukų asortimentą, kuris atitinka įvairius poreikius ir biudžetus. Susisiekite su mumis šiandien ir atraskite, kaip mes galime padėti jums vėl mėgautis elektrinio dviračio ar paspirtuko važiavimais!
+37066490111
Samebike LO26-||: Patogus ir Patikimas Elektrinis Dviratis

Norintiems patogios, efektyvios ir malonios kelionės, Samebike LO26-|| yra puikus pasirinkimas. Štai pagrindinės jo charakteristikos:

Galingas Variklis: 750W variklis užtikrina dinamišką ir energingą važiavimą, suteikiant jums jėgos ir pasitikėjimo kelyje.

Didelė Talpos Baterija: 48V 12, 5Ah ličio jonų akumuliatorius suteikia pakankamai energijos, kad galėtumėte nuvažiuoti nuo 60 iki 80 km vienu įkrovimu, leisdamas jums mėgautis ilgomis kelionėmis be rūpesčių dėl įkrovimo.

Greitas Įkrovimo Laikas: Su 4-6 valandų įkrovimo laiku, greitai gausite pakankamai energijos, kad galėtumėte vėl išvykti į kelionę.

Saugus ir Patikimas Stabdžių Režimas: Priekiniai ir galiniai diskiniai stabdžiai užtikrina greitą ir efektyvų stabdymą, suteikiant jums saugumo jausmą ir kontrolę kiekviename etape.

Patogi Transmisija: Shimano 7 greičių transmisija užtikrina sklandų ir efektyvų pavarų perjungimą, suteikiant jums daugiau pasirinkimo galimybių ir kontrolės per kelionę.

LCD Prietaisas su USB Funkcija: Centrinis LCD prietaisas suteikia jums informaciją apie kelionės būklę, įskaitant greitį, atstumą ir baterijos lygį, o USB funkcija leidžia jums įkrauti savo mobiliuosius įrenginius tiesiogiai iš dviračio.

Spalvos juoda, balta
Samebike LO26-|| suteikia puikų balansą tarp efektyvumo, patogumo ir saugumo, todėl jūs galite mėgautis kiekviena kelione su pasitikėjimu. Pradėkite savo nuotykių kelionę su Samebike LO26-|| jau šiandien!

Kaina

999 €

Pardavėjo kontaktai

Pardavėjas nepatvirtino tapatybės
+370 664 90111
Vilnius, Lietuva
Atnaujintas: Prieš 1 sav.
Įdėtas: 2024-04-29
Skelbimo ID: 0953662

Rekomenduojami skelbimai

Klausimai ir komentarai
Jei turite klausimų arba pasiūlymų, rašykite mums čia. Palikite savo kontaktus ir komentarą žemiau esančioje formoje. Stengsimės atsakyti kuo greičiau. Mūsų darbo laikas I-V 09:00 - 17:00.
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti